Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Mitriţă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător înaintea meciului tur cu Leipzig, din preliminariile Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, dar noi vom intra pe teren să dăm totul. Am încredere mare că o să facem un meci bun mâine. Dacă o să avem aceleaşi ocazii ca în faţa lui Milan anul trecut, trebuie să le fructificăm. Important pentru noi este să facem un meci bun, să arătăm că avem valoare, acest lucru ne ambiţionează să facem un meci mare. Să avem răbdare şi o să vină şi rezultatele”, a spus Mitriţă.

Referitor la valoarea adversarilor, Mitriţă a spus că şi el ar fi avut “altă cotă” dacă s-ar fi născut în altă ţară.

Partida Leipzig – Universitatea Craiova, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 19.30, pe RB Arena, din Leipzig. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Craiova. În cazul în care va elimina Leipzig, Universitatea Craiova va întâlni în play-off-ul competiţiei pe învingătoarea dintre Zoria Luhansk (Ucraina) şi Sporting Braga (Portugalia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.