Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat, miercuri, după meciul cu fosta sa echipă, Concordia Chiajna, scor 2-3, că este îngrijorat şi va discuta cu jucătorii dinamovişti, el menţionând că nu este permisă o greşeală precum cea în urma căreia Dinamo a primit primul gol. El a precizat că este posibil să fi fost oportună acordarea unui penalti în favoarea echipei sale, însă nu din cauza arbitrajului a pierdut meciul Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat un gol în prima repriză pe o greşeală inexplicabilă. N-ai voie să greşeşti aşa. E mult de lucru şi voi lucra. Îi trag mâine (de ureche pe jucători) suntem toţi nervoşi, dar mâine voi vorbi cu ei. Mai avem două săptămâni în care pot să lucrez mai bine cu ei. Am aliniat cel mai bun 11 pe care l-am avut. Poate la 1-0 am avut 11 metri acolo la Fota, dar nu din cauza arbitrajului am pierdut. Sunt îngrijorat. Ăştia suntem la ora actuală. Mă gândesc cum să-i motivez şi să-i aduc pe unii cât mai repede cu picioarele pe pământ. Nedelcearu nu joacă sâmbătă, am rămas într-un fundaş central", a spus Miriuţă la Digi Sport.

De cealaltă parte, Ion Moldovan şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţie, subliniind şi faptul că s-a confruntat cu probleme în lot înaintea partidei. "Îmi felicit jucătorii pentru determinare şi pentru încrederea pe care au avut-o în ceea ce l-am spus. Punctele acestea vor conta foarte mult sub aspect psihologic. Valoarea lotului e crescută, poate cea mai bună echipă din ultimii doi-trei ani la Chiajna. După cum am început repriza a doua eram convins că vom putea să înscriem, dar nu chiar să câştigăm. Şansa a fost de partea noastră. Mă bucură foarte mult că Bumba şi Batin au marcat şi sper ca în continuare să aibă aceeaşi atitudine. Am avut probleme destul de mari. Bud la antrenamentul din preziua jocului a simţit o contractură, ni s-a spus că nu poate juca. Azi-noapte Pena a avut nişte probleme medicale şi azi-dimineaţă nu ştiam cu cine să joc atacant. Batin a spus că poate juca bine. Din fericire şi Pena şi-a revenit şi în ultima parte a fost deosebit de util", a declarat Moldovan la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de fosta echipă a lui Vasile Miriuţă, Concordia Chiajna, într-un meci restanţă din etapa a XI-a a Ligii I.

Au marcat Rivaldinho '12 şi Paul Anton '46 pentru gazde, respectiv Paul Batin '30, '83 şi Claudiu Bumba '64 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.