Antrenorul formaţiei Dinamo, Vasile Miriuţă, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este capabilă să învingă Concordia Chiajna şi să îşi păstreze şansele de calificare în play-off-ul Ligii I, luptă din care consideră că Astra Giurgiu a ieşit cu bine, după ce a câştigat, vineri, cu Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Meciul cu Chiajna este cel mai important joc pentru că trebuie să câştigăm. Într-adevăr nu i-am mai bătut de mult, sunt jucători buni, au echipă bună, va fi foarte greu. Eu sunt convins că putem învinge, am încredere în jucătorii mei. Nu mă tem de nimeni de la Chiajna, trebuie să jucăm noi bine şi atunci sunt sigur că nu vor fi probleme”, a declarat Miriuţă.

Tehnicianul vrea să câştige meciul de luni, cu Chiajna şi abia apoi se va gândi la derbiul cu FCSB: "Eu zic că Astra e dusă cam 90 la sută. Mai suntem patru echipe acolo, asta e situaţia. Noi suntem la mâna noastră, trebuie să ne câştigăm meciurile şi suntem sută la sută în play-off. Nu mă gândesc la derbi deocamdată, să batem Chiajna şi avem timp să ne gândim şi la derbi. Am mai avut perioade grele, dar eu sunt prea puternic mental pentru cei care vor să mă bage jos."

Tehnicianul a precizat că ultimele noutăţi din lotul său, Antun Palici şi Gabriel Torje, s-au pregătit bine şi vor face parte din lotul pentru Chiajna.

Referitor la partida FCSB-CFR Cluj, Miriuţă este convins că echipa ardeleană, pe care a antrenat-o în trecut, se va impune.

"CFR câştigă, ştii că eu sunt direct. Am fost antrenor acolo, Camora şi Deac sunt fraţii mei mai mici. La FCSB nu e unitate de grup, la CFR au fost tot timpul o familie şi străinii cu românii. Tot timpul", a mai spus Vasile Miriuţă.

El a ţinut să laude prestaţia echipei sale din partida cu CSU Craiova, scor 2-2, având în vedere că a folosit şase jucători noi: "Ce înseamnă net superioară Craiova? În ultimele 20 de minute nu au ieşit din jumătatea lor şi dacă mai erau cinci minute câştigam şi jocul. O echipă foarte bună Craiova, pretendentă la titlu. La noi, au fost şase noutăţi în primul 11 faţă de anul trecut: Brănescu, Nica, Popescu, Monroy, Pesici şi Nistor. Am terminat jocul cu şase jucători sub 23 de ani, trebuie scos şi lucrul ăsta în evidenţă, dar acceptăm şi criticile."

Atacantul Daniel Popa a spus că nu crede că echipa sa ar avea ceva în plus faţă de Concordia Chiajna în afara renumelui, ceea ce o obligă să câştige.

"Este un meci foarte important, trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru a ne menţine acolo. Nu pot să spun că este o presiune foarte mare, dar trebuie să luăm cele trei puncte, pentru că noi suntem Dinamo, iar ei sunt Chiajna, mergem să câştigăm. Nu pot să spun că avem ceva în plus, dar trebuie să câştigăm pentru că suntem Dinamo şi trebuie să intrăm în play-off", a spus Popa.

Fundaşul Vlad Olteanu consideră partida cu Concordia Chiajna ca fiind esenţială pentru echipa sa: "Este o partidă esenţială pentru noi meciul de la Chiajna. Suntem foarte motivaţi şi ne ducem acolo pentru a ne întoarce cu cele trei puncte."

Concordia Chiajna va evolua, luni, de la ora 20.45, pe teren propriu, cu FC Dinamo, în etapa a XIV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.