Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, luni seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-0, că îşi felicită jucătorii pentru prima repriză, cea mai bună de când este el la Dinamo, dar îi va certa pentru a doua parte a jocului, în care au intervenit relaxarea şi automulţumirea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O victorie meritată. Felicit jucătorii pentru prima repriză, cea mai bună de când sunt la Dinamo. În a doua repriză a fost o automulţumire, o relaxare pentru care sunt supărat. Voi avea mâine o discuţie cu ei. Vreau să îi cert pe toţi. Ne-am relaxat, nu sunt mulţumit de repriza a doua deloc", a spus Miriuţă la Digi Sport.

El a precizat că speră să îşi mobilizeze jucătorii pentru a obţine o victorie şi în ultimul meci al anului, cu ACS Poli Timişoara. "Sper să-i mobilizez pe băieţi pe ultima sută de metri şi să câştigăm la Timişoara. Trebuie să avem atitudine şi să câştigăm acest joc", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I.

Golurile vor fi marcate de Anton ‘7 şi Katsikas ‘15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.