Tehnicianul echipei Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Dinamo, scor 1-1, că i s-au înmuiat picioarele la ultima fază a jocului, la care dinamoviştii au ratat o ocazie imensă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut o partidă foarte grea, pe un teren foarte greu. Ambele echipe au muncit. În prima repriză am mai avut nişte situaţii. În a doua repriză nu s-a mai putut juca fotbal. Cred că rezultatul de egalitate este ok. N-a contat că am jucat cu Dinamo. Ne-am fi dorit să câştigăm indiferent de adversar. După bara lui Popescu nici n-am putut să mă bucur. Mi s-au înmuiat picioarele. Bine că nu s-a repetat scenariul din tur şi s-a terminat 1-1" a spus Miriuţă la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Au marcat Petrescu ’32 pentru gazde şi Hanca ‘9 pentru Dinamo.

În minutul 90+3, dinamoviştii au ratat ocazia de a obţine cele trei puncte puse în joc, la un şut al lui Popescu mingea lovind bara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.