Tehnicianul Vasile Miriuţă a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Astra Giurgiu trebuie să reprezinte un nou început pentru Dinamo, el subliniind că nu există probleme în vestiarul formaţiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, Astra a avut un parcurs foarte bun. Au un anrenor foarte bun, Edi e un antrenor pe care îl respect. Edi e un antrenor foarte bun, s-a văzut, chiar dacă au pierdut cu CFR, cea mai in formă echipă. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se trezească. Trebuie să uităm ce a fost până acum, să fie un nou început. E foarte important să câştigăm, ca apoi să avem două săptămâni în care să lucrăm mai mult şi să ne cunoaştem mai bine. Nu sunt probleme în vestiar, trebuie să fim uniţi pentru a aduce victorii în aceste zece etape, ne trebuie puncte pentru a fi în primele şase. Bisericuţe sunt peste tot, pe la toate echipele, dar important este să fim prieteni, atât timp cât suntem pe teren pentru a câştiga. Schimbări vor fi, dar fiecare va primi o a doua şansă, nu ştiu când, dar mâine sigur vor fi schimbări. Eu zic că am reuşit să-i trezesc, aşteptăm faptele,  nu vorbe", a declarat Miriuţă.

Întrebat pe cine vede la naţională, Miriuţă a răspuns: "Nedelcearu şi Costache la U21 sigur vor fi, restul nu ştiu, vom vedea".

Dinamo va întâlni Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.