Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, că soarta partidei a fost decisă de două greşeli individuale mari comise în decurs de cinci sau şase minute, la începutul reprizei a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Inexplicabil, două greşeli mari individuale în 5-6 minute, după pauză...Nu e posibil să faci astfel de greşeli la nivelul ăsta. Nu numai Katsikas a greşit, a greşit şi Maxi Oliva. Deocamdată atât putem. Prima repriză am jucat de la egal la egal. Puteam să marcăm şi alta era soarta meciului. Dar şase minute au decis meciul", a spus Miriuţă la Digi Sport.

El a menţionat că este normal ca suporterii să îşi arate nemulţumirea dacă rezultatele nu sunt bune: "E normal să strige suporterii când nu sunt rezultate".

Miriuţă a evitat să vorbească despre şansele de accedere în play-off-ul Ligii I. "N-are rost nsă vorbesc de play-off, vom trage linie după cele patru jocuri. Toate jocurile sunt importante", a afirmat tehnicianul.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, arbitrat de Ovidiu Haţegan. Golurile au fost marcate de Omrani '49 şi Culio '54 (penalti).

Clujenii au revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I, ei având 40 de puncte, cu două mai multe decât FCSB. Dinamo este pe locul şapte, cu 24 de puncte, cu patru mai puţine decât a şasea clasată, Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.