Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, miercuri seară, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, că Universitatea Cluj a făcut o partidă foarte bună, astfel că Dinamo a suferit pentru victorie. Miriuţă este optimist înaintea ultimelor trei meciuri ale echipei sale din acest an, cu Sepsi, FC Voluntari şi Poli Timişoara, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

"Am suferit astăzi. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Universitatea Cluj a făcut o partidă foarte bună. Terenul a fost foarte greu, un teren moale. (...) Îmi doresc să câştig aceste trei jocuri. Nu e vorba de ultimatum, eu îmi doresc cu jucătorii să câştigăm aceste trei jocuri. Am mare încredere în băieţii mei. Sunt foarte optimist că le vom câştiga. Îmi doresc ca pe 18 decembrie, luni, să fim pe locul 6", a spus Miriuţă la Digi Sport.

De cealaltă parte, Adrian Falub, consideră că Universităţii Cluj i-a lipsit şansa. "Cred că n-am fost destul de proaspeţi. Până la urmă cu sunt importante penaltiurile. Am făcut un joc bun şi trebuia să câştigăm. Astăzi ne-a lipsit şansa. Tactic am făcut o partidă foarte bună, după părerea mea", a afirmat Falub la Digi Sport.

El a menţionat că Universitatea Cluj şi-a regăsit identitatea şi că singurul lucru care a ţinut echipa în viaţă au fost suporterii.

Formaţia Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 4-2 (1-1) după loviturile de departajare, echipa de liga a treia Universitatea Cluj.

În minutul 5, Giurgiu a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Brănescu la Goga.

După 120 de minute, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Goga '34 pentru gazde şi Corbu '14 pentru oaspeţi,

La loviturile de departajare, pentru Dinamo au marcat Filip, Rivaldinho şi Salomao. Paul Anton a ratat. De la Universitatea Cluj au ratat trei jucători la loviturile de departajare: Goga, Florescu şi Chiş. Ursu a marcat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.