Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, sâmbătă, după meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 2-1, că le mulţumeşte jucătorilor săi pentru că au fost alături de el. Miriuţă spune că va urmări partida Astra - FCSB şi va ţine cu echipa bucureşteană, el adăugând că speră ca Budescu să facă un meci mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O victorie meritată, le mulţumesc băieţilor care au fost alături de mine în aceste zile grele, şi suporterilor. Au apărut acele discuţii, dar sunt foarte puternic psihic. Dar important este că jucătorii au fost alături de mine. Sută la sută am simţit că au jucat şi pentru mine. Chiar mi-au spus. Am jucători de mare caracter", a spus Miriuţă la Digi Sport.

El consideră că penaltiul acordat echipei sale a fost corect: "Eu am văzut un 11 metri clar acolo. Ce să vorbim despre arbitraj, am dar două goluri valabile, şi ei au dat un gol valabil".

Referitor la faptul că Eugen Trică a plecat la vestiare înainte de finalul jocului, Miriuţă a spus că îl înţelege pe antrenorul secund al echipei CSM Poli Iaşi. "Eugen e un băiat minunat, e vulcanic, de mare caracter. A fost nervos, îl înţeleg. El se va linişti. Îl cunosc şi sincer îi doresc mult succes".

Vasile Miriuţă va urmări, duminică, partida dintre Astra Giurgiu şi FCSM. "Mă voi uita la meci mâine şi voi ţine cu Steaua, cu Budescu. Sper să facă meci mare Costică mâine", a afirmat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, arbitrat de Sebastian Colţescu, în care de la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători.

Au marcat Steliano Filip '8 şi Paul Anton '52 (penalti) pentru Dinamo, respectiv Platini '41 pentru oaspeţi.

În minutul 51, de la oaspeţi a fost eliminat Cioinac. În minutul 90+2, a fost eliminat şi Frăsinescu.

După eliminarea lui Cosmin Frăsinescu, antrenorul secund al echipei CSM Poli Iaşi, Eugen Trică, a plecat la vestiare traversând terenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.