Antrenorul Vasile Miriuţă, care a a preluat în această săptămână conducerea tehnică a echipei Dinamo, a fost prezentat oficial, sâmbătă, cu o zi înaintea derbiului cu FCSB. El a declarat că este încântat de noul său angajament şi că va face tot posibilul pentru ca Dinamo să ajungă cât mai sus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur enorm de mult să fiu antrenorul echipei pe care o iubesc cel mai mult, de 40 de ani, o bucurie foarte mare mai ales că s-a întâmplat acest lucru de ziua mea. Nu ştiu când am fost ultima dată aşa de bucuros. Atunci când mi s-au născut băiatul şi fetiţa am mai fost aşa bucuros. Voi face tot posibilul ca echipa Dinamo Bucureşti să ajungă cât mai sus, să avem rezultate cât mai bune. Un vis mi s-a împlinit, am jucat la Dinamo Bucureşti, la echipa naţională a României nu s-a concretizat. Din trei visuri două s-au adeverit până acum", a spus Miriuţă.

El a menţionat că a discutat cu predecesorul său Cosmin Contra, plecat la echipa naţională, dar nu foarte mult. "După acest joc ne vom întâlni la o cafea şi vom vorbi".

Miriuţă a spus că vasta pe bancă la meciul cu fosta sa echipă, Concordia Chiajna. "Sută la sută voi sta pe bancă. Pe a lui Dinamo. Nu-mi fac probleme, cu ochii închişi ies pe tunel şi nimeresc banca".

Vasile Miriuţă a precizat că a discutat cu jucătorii dinamovişti şi le-a spus că pentru el cel mai important este respectul şi că ţine foarte mult la disciplină, seriozitate, atitudine. "I-am găsit binişor pe jucători din punct de vedere al moralului. Au văzut că sunt băiat bun. Am avut o discuţie cu ei", a mai afirmat tehnicianul.

Miriuţă nu se teme de arbitraje: "Nu mi-e teamă de arbitraj. S-au făcut nişte greşeli şi când am fost la Chiajna, dar nu intenţionate. Avem arbitri buni, arbitri mai puţin buni, sunt şi ei oameni, greşesc. CFR a demonstrat pe teren până acum. A făcut punctele alea, meritate".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.