Antrenorul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a afirmat, miercuri, că procesul dintre FCSB şi CSA Steaua în ceea ce priveşte marca “Steaua”, va mai dura câţiva ani şi că e greu de spus în acest moment dacă gruparea lui Gigi Becali va avea câştig de cauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am toate datele şi nu pot să mă pronunţ e foarte greu de spus, dar eu cred că acest proces la mai continua un an doi sau trei până se va clarifica. Dar e clar că în acest moment toată lumea are de suferit de la suporteri până la jucătorii care au activat. Suntem împărţiţi în trei patru categorii, aproape că nici noi nu mai ştim la care dintre echipe am jucat. E o situaţie foarte complicată”, a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali a declarat marţi că în curând gruparea sa va redobândi marca Steaua, după ce Curtea de Apel Bucureşti a dat, marţi, o decizie în acest litigiu.

"Am câştigat procesul cu Talpan şi cu CSA. Deci noi pierdusem la tribunal. Curtea de apel spune aşa: admite apelul, respinge toate cererile lui CSA ca inadmisibile şi a dat şi termen pe data de 22 ianuarie. De obicei se anulează sentinaţa şi se dă spre rejudecare. Curtea de Apel a făcut mai mult, nu le mai dau spre rejudecare, le anulez sentinţa şi judec eu, pentru că tu nu ştii să judeci aşa ceva, cu alte cuvinte. Înseamnă că ce a scris avocatul ne-a admis nouă. Cât de curând vom dobândi din nou marca. Şi dacă dobândim marca cât de curând, le anulează lor mărcile, pentru clasa fotbal, toate, alea 7-10, câte au ei, pentru că dacă le ţii cinci ani şi nu le foloseşti ele decad din drepturi, conform legilor europene. Şi atunci toate astea ale lor, pentru clasa fotbal, decad şi noi ţinem marca noastră FCSB, Fotbal Club Steaua Bucureşti o recâştigăm şi mergem şi facem revizuire şi o folosim la prejudiciu şi la revedere cu Talpan. Asta este bombă atomică, adică îl distrugem pe Talpan definitiv", a declarat Becali, la Digi Sport. 

Potrivit lui Becali, FCSB a cerut CAB anularea tururor mărcilor CSA Steaua pe clasa fotbal, pentru că gruparea armatei nu avea fotbal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.