Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a anunţat lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru partida amicală cu Belgia, programată pe 15 noiembrie, la Cluj-Napoca, pe care figurează cinci fotbalişti care evolează în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lista convocărilor preliminare:

Andrei Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia)

Vlad Dragomir (Perugia/Italia)

Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia)
Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca)
Andrei Sîntean (FK Viktoria Žižkov/Cehia)

După ce a obţinut calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor, tricolorii U21 întâlnesc într-un meci amical Belgia, echipă calificată şi ea la turneul final. Partida se va disputa pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00, şi va fi transmisă în direct la Pro X.

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final găzduit anul viitor de Italia şi San Marino va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.

Sunt deja calificate la EURO: Italia (gazdă), Spania, Franţa, Anglia, Serbia, Germania, Croaţia, România, Belgia, Danemarca. Ultimele două locuri vor fi decise în urma play-off-ului în dublă manşă: Polonia – Portugalia, Grecia – Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.