Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, că echipa sa trece printr-un moment greu pe care speră să-l depăşească printr-o victorie cu Viitorul Constanţa, sâmbătă, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un meci foarte important pentru noi. Şi Nistor şi Hanca s-au antrenat cu echipa, acum rămâne să luăm astăzi o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nistor, dacă va începe titular sau va sta pe bancă. Din lot nu va face parte Tade, care are ceva probleme şi va începe de luni antrenamente cu echipa, Corbu care are nişte probleme la inghinali, pentru că ne antrenăm pe sintetic, şi e o problemă. Ştiu că la Ovidiu sunt condiţii bune şi nu ne facem probleme, ştim că se va juca în condiţii bune. Vremea nu este bună, o să ne îmbrăcăm să ne punem palton şi fular şi căciulă. De jucători va fi mai greu. Sper să continuăm cu o victorie, deşi nu va fi uşor pentru că Viitorul are o echipă bună, cu jucători cu calitate care demonstrează de la meci la meci, e un grup bun acolo care face o treabă bună.  Noi trecem pentru moment mai greu şi sper să trecem peste el odată cu acest meci pentru că sunt meciuri din ce în ce mai puţine şi noi trebuie să adunăm puncte. Jucătorii au toate motivele să se trezească mai ales că vin sărbătorile. Ar trebui mai multă ambiţie şi o atitudine mai bună decât au avut până acum. S-a văzut şi la meciul cu Steaua, altfel joci cu echipele care nu calculează punctele sau rezultatul, va fi un joc deschis. Cu Viitorul mereu a fost aşa, joacă mereu la victorie”, a declarat Rednic.

Tehnicianul spune că jucătorii suunt îndreptăţiţi să spere la câştigarea campionatului de vreme ce mai există matematic şanse: “De ce să nu creadă jucătorii în titlu? Pentru că şansele sunt matematice s-au mai văzut surprize şi în campionatul Belgiei. E bine să visezi, e gratis. Din ianuarie cred că jucătorii vor fi apţi sută la sută, ştiam că cei care au venit nu au jucat, deşi am informaţii pozitive despre ei încerc să îi forţez să se integreze. Dar vor fi sută la sută după perioada de pregătire din Antalya”.

Partida Viitorul Constanţa – FC Dinamo, din cadrul etapei a XVII- a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.