Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că spre deosebire de el la precedenta echipă, Al Faisaly, Marius Şumudică a avut un buget pentru achiziţii la Al Shabab, de care totuşi s-a plâns.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Şumudică se plângea la cinci milioane, eu am avut zero euro. Toţi jucătorii au venit gratis, nu i-am transferat eu. Nu am avut buget la echipă. Chiar era amuzant când vedeam 15 milioane pentru Tănase şi noi săracii jucătorii toţi care au venit au venit liber. Echipa n-a fost făcută de mine acolo. El la cinci milioane se plânge… Eu ce să mai zic?”, a spus Rednic.

El a vorbit şi despre faptul că Şumudică a suferit o cădere de calciu la meciul de vineri al echipei sale, în Arabia Saudită. “I s-a făcut rău. Dar şi-a revenit repede, că după zece minute era la telefon. Preşedintele care a venit acum e foarte bogat şi sunt sigur că din iarnă vor face transferuri. În Arabia problema este dacă te prinde iarna. Poate de-aia i s-a făcut rău, că ştia că dacă nu câştigă… Da, dar n-a spus că a jucat în zece oameni echipa adverse”, a mai afirmat Mircea Rednic.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Referitor la faptul că Gigi Becali a promis că se va îmbăta în Piaţa Universităţii dacă Dinamo se va califica în play-off, Rednic a spus glumind că poate să înceapă de acum “să-şi facă antrenament”: “Poate să înceapă de acum să-şi facă antrenament. E ca mine. Înainte nu exista masă fără un pahar-două de vin, am stat două luni acolo, nu prea m-am atins de alcool, acum şi eu o iau cu câte un păhăruţ, în fiecare zi măresc doza pentru a ajunge la forma dinainte de a semna în Arabia Saudită”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.