Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, vineri seară, după victoria din meciul cu Hermannstadt, că Dinamo a “cam suferit” în repriza a doua a partidei din play-out-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Repriza a doua am cam suferit. Am făcut o primă repriză bună, am înscris două goluri şi al treilea a lui Zenke, că nu a fost ofsaid. A doua repriză nu ştiu de ce am făcut pasul în spate. Păcat că ultima soluţie pe care elevii mei au ales-o nu a fost ok. Suntem departe de ce îmi doresc. Sunt jucători care sunt cu pregătirea în spate. Avem 16 puncte cu acest lot, e un lucru pozitiv, jucătorii au nevoie de timp, să se acomodeze. Le dau şanse tuturor să joace”, a spus Rednic la Digi Sport.

Rednic a vorbit şi despre jucătorii noi de la Dinamo: “Au venit 14 jucători, 15 cu Elvis Presley (n.r. - Elvis Kabashi) şi au plecat doi, că nu avea rost să continuăm. Ei ne-au înţeles şi am făcut contractul să ne putem despărţi pe cale amiabilă. Elvis a făcut vizita medicală târziu, a semnat, luni va fi prezentat. Facundo (n.r. - Facundo Mallo) a făcut vizita medicală şi la ce contract îi oferim cred că va semna. E un contract mic şi bun. Îmi place, are calităţi. Aveam nevoie de încă un fundaş central. Pe mine m-a convins”.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Montini ’12 şi Klimavicius ’15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.