Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este dispus să facă pariu cu finanţatorul FCSB Gigi Becali că echipa sa va juca în play-off-ul Ligii I. Tehnicianul e dispus să rişte 10.000 de euro, dacă Becali va “pune pe masă” de zece ori mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Rednic spune că este dispus să mai facă un pariu cu Becali că FCSB nu va reuşi să câştige titlul de campioană nici în acest sezon.

Gigi Becali afirmase iniţial că e dispus să parieze un milion de euro că Dinamo nu va intra în play-off. “Mi se pare haios. Eu accept pariul dar nu face el regulile, trebuia să îl facă de la început, acum e uşor să pariezi. Dacă o făcea de la început acceptam pariul, acum accept 100.000 el şi eu 10.000, cu o condiţie, ca banii să se dea la adăposturile pentru câini. Şi mai vreau să fac un pariu cu el, că nu ia campionatul. Mă gândesc, tot în condiţiile în care vreau eu. Că tot zice el că ia campionatul. Eu fac pariu că nu ia campionatul nici anul ăsta. E clar că el nu îşi doreşte ca Dinamo să fie în play-off anul ăsta. El vrea alte echipe, să aibă meciuri amicale. Nu suntem doriţi, am devenit aşa importanţi, Dinamo e un club care interesează pe toată lumea. Eu am încredere că vom reuşi să ne calificăm”, a declarat Rednic.

Referitor la partida cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XXI-a, Rednic a spus că ar fi fost bine ca această ultimă rundă a Ligii I să nu se mai dispute, având în vedere condiţiile meteo.

“E ultima etapă, cea mai importantă. După meciul cu Hermannstadt am avansat în grafic, dar acum avem nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru calificarea în play-off. Legat de lot, Nistor este accidentat, la care se mai adaugă şi Montini care are o uşoară inflamaţie, sper ca doctorul să rezolve până mâine şi să poată să joace, şi Salomao care este suspendat. Ne-am simţit foarte bine şi la antrenamente după o victorie cu moral cu o echipă foarte bună, pe care trebuie să o uităm însă. Mâine jucăm cu o echipă care practică un fotbal bun cu jucători buni. Sunt sigur că-şi joacă şansa lor pentru că şi ei au obiectivul de a juca în play- off. Eu mă gândesc doar la meciul de mâine şi apoi urmează o altă pregătire. Văzând şi celelalte meciuri şi echipe eu zic că încă se joacă lupta pentru play-off dar e clar că dacă nu vom câştiga mâine şansele vor fi mai mici. Ţinând cont de condiţii eu cred că ar fi fost bine să nu se joace pentru că nu este nici spectacol. Sigur vor fi condiţii grele pentru că am înţeles că va mai ninge, nu e uşor de jucat, dar terenul va fi greu pentru ambele echipe şi cea care se va adapta mai repede va avea câştig de cauză”, a spus antrenorul dinamovist.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel DĂnciulescu a criticat decizia conducerii clubului Astra Giurgiu de a stabili preţul bileltelor pentru partida de joi la 50 de lei, considerat prea mare: “Mi se pare o chestie urâtă problema preţului biletelor pentru că ne întrebăm apoi de ce îndepărtăm lumea de la stadion, de ce nu mai vin suporterii alături de echipă, de ce lumea nu se mai implica în fotbal. Pentru că sunt gesturi pe care eu nu le înţeleg. În loc să chemi lumea la stadion să fie atmosferă de meci mare pentru că între Astra şi Dinamo există o oarecare rivalitate... Dacă cei de la Astra aşa au considerat că trebuie să facă e problema lor dar eu cred că e un lucru urât, noi nu ne-am comportat aşa când ei au venit la Bucureşti. Probabil că se gândesc că sunt echipe cu suporteri şi se gândesc la bugetul clubului dar cred că întotdeauna le-a fost teamă de suporterii noştri, asta e clar. Şi cred că punând preţuri atât de mari suporterii noştri nu vor fi acolo, dar vă asigur că vor fi în număr mare”.

Partida Astra Giurgiu – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.