Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că poate există cineva care nu îl vrea la Dinamo, dar el nu va părăsi echipa bucureşteană până nu va realiza ce şi-a propus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu ştiu cine sugerează, eu am fost clar de la început. Eu am venit să rămân, nu să plec, am venit să construiesc o echipă, am avut posibilitatea cuaceste jocuri oficiale să-mi fac o imagine asupra jucătorilor pe care i-am adus în iarnă. Rezultatele cred că sunt mult mai bune decât în momentul în care am preluat eu echipa. Şi cu un buget mai mic. Din jucătorii care au venit cam nouă rămân şi acesta este un lucru bun”, a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că la Dinamo nu există “tabere”: “Astăzi Bălănescu se întâlneşte cu Ionuţ, sunt lucruri de pus la punct legat de lot, de perioada de pregătire… Nu există aşa ceva, două tabere. Chiar ieri Bogdan a venit la Săftica, am stat împreună aproape o oră, vorbim frecvent. Amândoi avem interesul ca lucrurile să meargă bine în sezonul următor. Poate mai încearcă cineva pe ultima sută de metri să mă convingă să plec în Iran, în Afganistan, nu ştiu unde… Găsesc ei o echipă să scape de mine… Poate nu mă vor la Dinamo. Dar eu am venit şi nu voi pleca până când nu realizez ce mi-am propus. Bogdan dacă e cu mine care-I tabăra? În perioada asta se încearcă...”

El a menţionat că în sezonul viitor situaţia financiară va fi diferită la FC Dinamo. “Vor fi şi contracte de 8.000, şi de 9.000, şi de 10.000 dacă va fi cazul. Buget avem. Jucători avem, suntem în discuţii avansate. Am făcut nişte calcule legat de bugetul pe care-l avem pentru sezonul următor şi eu sunt mulţumit. Sigur, nu ne putem compara cu cei de la CFR, de la FCSB, Craiova, dar este dublul bugetului pe care l-am avut eu când am venit acum trei ani. Adică bun. Sunt mulţumit. Sunt sigur că o să găsesc soluţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.