Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a comentat situaţia fostului său colaborator, Mihai Teja, antrenorul FCSB, echipă la care este nevoit să accepte deciziile patronului Gigi Becali, spunând că el nu a fost niciodată dispus la concesii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştia unde se bagă şi sunt sigur că va găsi soluţii pentru că e băiat inteligent. Nu e situaţie uşoară, el a învăţat multe lucruri de la mine, încep şi eu acum să spun că eu l-am făcut antrenor. Când ţi se oferă şansa să antrenezi Steaua mai faci concesii, nu ai ce să faci, dar asta este situaţia acolo, toată lumea ştie ce se întâmplă. Eu unul nu am făcut concesii. Eu şi acum eram la Standard Liege dacă acceptam să colaborez cu preşedintele. Fiecare cum îşi aşterne aşa doarme. Nu vreau să mă pun în situaţia lui, eu sunt sigur că dacă va avea rezultate bune, ceea ce nu îi doresc, va avea linişte. Te lasă în pace când ai rezultate”, a declarat Rednic.

Tehnicianul dinamovist a comentat şi disputa pe care o are cu Mircea Lucescu, spunând că regretă, dar antrenorul naţionalei Turciei a început-o: “E decizia lui, a zis că am intrat în polemică dar el a început aceste discuţii şi eu chiar nu îl înţeleg. Eu cred că nu a citit declaraţia mea, în care eu am spus foarte clar că am un respect faţă de el şi că îi sunt recunoscător pentru ce a făcut pentru mine. Chiar nu înţeleg de ce spune că nu am recunoştinţă. Eu cred că şi noi antrenorii trebuie să avem câteodată recunoştinţă şi faţă de jucători pentru că datorită lor am ajuns antrenori şi am ajuns să avem performanţă. Legat de interviul lui şi declaraţiile lui am de spus doar două lucruri, eu în viaţa mea nu am fost la Valentin Ceauşescu acasă, nu ştiu dacă am vorbit de patru ori cu el, trăieşte şi puteţi să îl întrebaţi, iar la Standard Liege Giovanni Becali m-a dus. Puteţi să îl întrebaţi pe Giovanni. În rest să îi dea Dumnezeu sănătate şi să aibă multe succese la echipa naţională a Turciei. Regret incidentul cu Mircea Lucescu dar nu l-am pornit eu. Mă faci strâmb, păi am fost eu strâmb faţă de el?”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.