Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, sâmbătă, că dacă va fi nevoie se va implica din nou financiar la FC Dinamo. El a menţionat că până acum nu a meritat să ia bani de la gruparea bucureşteană şi îşi va lua salariul atunci “când o să câştige şi echipa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă e nevoie, mă implic financiar, nu e o problemă. Am făcut-o până acum şi s-a făcut atâta caz. M-am oferit, era o perioadă mai grea pentru club. În trei săptămâni mi-au dat banii înapoi. Era normal. Când o să câştige şi echipa, atunci o să-mi iau şi salariul. Până acum nu am meritat să iau bani de la Dinamo”, a afirmat Rednic.

El consideră că pentru Dinamo acum este un nou început. “Din momentul ăsta, responsabilitatea îmi aparţine mie sută la sută”, a adăugat tehnicianul.

Rednic este încrezător în privinţa şanselor ca Dinamo să ajungă în play-off-ul Ligii I. “De ce să nu fiu încrezător? Important este ca noi să câştigăm toate meciurile ca să avem şansă la play-off. Şi în funcţie de celelalte echipe. Nu e imposibil”.

Mircea Rednic a menţionat că Dan Nistor este şi rămâne un lider. “Al doilea căpitan aş prefera un străin, dar încă vreau să-i văd”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.