Fostul selecţioner Mircea Lucescu a declarat, vineri, că la FCSB s-au făcut multe greşeli în privinţa jucătorilor şi Gigi Becali nu a fost sfătuit să păstreze un nucleu de fotbalişti. El a menţionat că Becali nu ar trebui criticat atât de mult şi că formaţia bucureşteană are nevoie de un antrenor cu foarte mare personalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“S-au făcut foarte multe greşeli cu jucătorii. Nimeni nu l-a sfătuit (pe Gigi Becali) să menţină un anumit nucleu de jucători pe o perioadă mai lungă. La o echipă cu FCSB ai nevoie de un antrenor cu foarte mare personalitate care să ştie să argumenteze absolut tot ce face şi să ştie să convingă jucătorii. (…) Rapidul este în ascensiune, Dinamo şi Steaua sunt puţin în degringoladă. Problema este infrastructura. Ar trebui susţinuţi şi de municipalitate”, a spus Becali.

El a precizat că Gigi Becali l-a întrebat dacă există vreo posibilitate de colaborare. “Gigi doar mi-a spus: ‘Crezi că ar exista o posibilitate să colaborăm?’ ‘Nu, nu se poate. Dar dacă ai nevoie de un sfat, cum am fost acolo… ‘, a adăugat tehnicianul.

"Nu înţeleg de ce se ia lumea de Gigi. Eu m-aş lua de generalii de armată, care l-au scos pe Becali din Ghencea, l-au privat de suporteri. Dispare un brand extrem de important pentru istoria fotbalul romanesc. Soluţia ar fi să se reîmpace Gigi Becali cu armata şi să se întoarcă Steaua unde îi este locul. Se face o mare greşeală când lumea se ia de Gigi Becali. Dacă Steaua era lăsată în condiţiile în care era, ce se întâmpla? Ce satisfacţie au avut cei care au contribuit la asta? Ce au rezolvat cu o echipă din Liga 4?”, a mai afirmat Mircea Lucescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.