Antrenorul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat luni, la Teatrul Odeon, unde a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, că a fost impresionat de drama prin care trece handbalista Cristina Neagu şi că foarte important pentru ea este să nu rămână izolată de echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-a impresionat Cristina Neagu pentru că ştiu ce înseamnă asta, ca un sportiv să-şi rupă ligamentele în felul ăsta, ştiu cât trebuie să muncească pentru a reface ligamentele şi apoi starea de competiţie, forma sportivă. Dar ea are un caracter foarte puternic şi cred că nici colegele ei nu o vor lăsa să le simtă absenţa, e foarte important să nu rămână izolată, singură”, a declarat Lucescu.

Căpitanul naţionalei feminine Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că va rata acest sezon.

La 12 decembrie, în Franţa, la CE, în minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.