Tehnicianul formaţiei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a anunţat, sâmbătă, că va fi supus unei intervenţii chirugicale la picior. El va fi operat în Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club. Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune", a declarat Lucescu, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev.
 
În vârstă de 77 de ani, Mircea Lucescu antrenează Dinamo Kiev din 2020.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.