Tehnicianul Alin Minteuan a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu FC Viitorul, scor 1-0, că îşi felicită jucătorii, care au fost “admirabili”, şi a menţionat că la CFR Cluj cheia succesului este “tot grupul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o partidă normală, cu ocazii de ambele părţi la început, după care am pus stăpânire pe joc. A fost greu fără cei accidentaţi, dar jucătorii care se află în lot nu trebuie să demonstreze nimic, sunt de valoare şi s-a văzut şi în această seară. Îi felicit, au fost admirabili. Mă bucur fantastic pentru Păun că a reuşit să marcheze, n-a mai făcut-o demult. Va prinde curaj şi va avea altă motivaţie de acum încolo. Cheia succesului este tot grupul, începând de la staf, administrati şi grupul de băieţi, care face diferenţa. Este un grup unit şi asta face diferenţa”, a spus Minteuan la Digi Sport.

Liderul CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de Alexandru Păun, în minutul 73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.