Tehnicianul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat, sâmbătă seară, că golul lui George Ţucudean din secunda 20 a meciului cu Sepsi nu a venit întâmplător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Patru meciuri câştigate. Am mărit un pic diferenţa, iar presiunea este în partea cealaltă. Acest gol nu a venit aşa întâmplător. Am pregătit ceea ce s-a întâmplat astăzi, aşa că nu este nimic surprinzător. Eu mă bucur că George a făcut diferenţa. Nu ştiu dacă a fost în discuţii să plece, dar mă bucur că este aici şi marchează”, a spus Minteuan la Telekom Sport.

Alin Minteuan a vorbit şi despre Culio, eliminat sâmbătă: "Atitudinea lui este aşa. Este foarte greu acum să-l schimbi. El îşi doreşte foarte mult să câştige. Nu am apucat să văd fazele în care el a luat cartonaşele galbene. Se întâmplă lucrurile astea. O să încercăm să discutăm cu el, dar, încă o dată, el este temperamental şi este greu să-l schimbi. Este fotbalist, are atâtea trofee, meciuri în campionate tari. S-a întâmplat. Sper să nu se repete".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, meci la care au fost eliminaţi doi jucători, unul de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Au marcat Ţucudean ‘1 (secunda 20), Djokovic ’56 şi Deac ‘90+3 (penalti) pentru gazde, respectiv Vaşvari ’48 pentru oaspeţi.

În minutul 70, de la clujeni a fost eliminat Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 90+2 a fost eliminat şi Mensah, de la Sepsi, tot pentru cumul de cartonaşe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.