Ministrul tineretului şi sportului, Marius Dunca, a afirmat, vineri, la lansarea proiectului „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”, că ultima oară când a vizitat o şcoală la ora de sport într-o zonă rurală a fost în timpul campaniei electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că, dacă nu mă înşel, în timpul campaniei electorale, că nu vreau să mint. În timpul campaniei electorale, anul trecut. Eu sunt din Braşov, avem şi zonă rurală şi participăm”, a afirmat ministrul Dunca, întrebat dacă a fost la oră de sport într-o şcoală din mediul rural.

Întrebat ce a găsit în unitatea de învăţământ, Dunca a spus că Guvernul ar trebui să investească mai mult în infrastructură.

„Da, cu siguranţă trebuie să venim şi cu investiţii în terenurile de sport, dacă vorbim de zona rurală. Dar «România în mişcare» ne ajută. Nu trebuie să găsim vinovaţi. Toţi factorii trebuie să vină în sprijinul sportului pentru o eficientizare cât mai bună a cheltuirii banului public”, a mai spus Dunca.

Proiectul "Campionii României în şcoală, liceu şi universitate", demarat de Ministerul Tineretului şi Sportului, are ca scop creşterea participării şcolarilor la activităţi sportive şi îşi propune să aducă în şcoli, licee şi universităţi foşti campioni care să reprezinte un model.

La evenimentul care a avut loc la Palatul Victoria au participat foştii campioni Elisabeta Lipă, Carol Eduard Novak, Andreea Răducan, Ivan Patzaichin, Georgeta Andrunache, Cristian Gaţu şi Narcisa Lecuşanu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.