Ministrul Eduard Novak a declarat, marţi seară, că a luptat foarte mult să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. El a vorbit şi despre idolul său, Ivan Patzaichin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă mă detaşez, e ceva senzaţional. După Londra a fost greu, am stat patru ani fără medalie mondială. La Rio îmi venea să plâng.... locul 5-6. Am fost ca un rulment ruginit. Dar mi-am revenit şi am luptat, deşi am fost obosit pisihic şi fiizic. Mergea maşina şi eu în urma ei să recuperez", a declarat Novak la Digi24.

Ministrul a vorbit şi despre Ivan Patzaichin, modelul său. "A fost un model, un idol. L-am sunat înainte să plec la Tokyo, simţeam că e ultimul telefon. Pentru mine a fost extraordinar să-mi spună: Domnul preşedinte, vă apreciez foarte mult. A fost mai mult decât mi-am putut imagina".

Ciclistul Eduard Novak a câştigat la Tokyo medalia de argint în proba de urmărire individuală 4.000 m. El a mai concurat la contratimp 1.000 de metri (locul 11), contratimp pe şosea (locul 8) şi la ciclism pe şosea, probă pe care nu a reuşit să o ducă la capăt.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.