Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit, luni, cu ministrul delegat al Sportului din Franţa, Roxana Mărăcineanu, aflată la Bucureşti pentru meciul campioanei mondiale cu Elveţia, din optimile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O nouă dezbatere pe tema Strategiei sportului am avut astăzi cu doamna Roxana Mărăcineanu, ministru delegat al Sportului în Franţa. Colaborarea între cele două ministere se bazează pe un protocol semnat în 2019, iar doamna ministru ne oferă suportul în acest sens. Este o bucurie pentru mine să o am alaturi şi în această seară, la meciul dintre Franţa şi Elvetia. A venit aici să încurajeaze atât echipa naţională de fotbal a Franţei, cât şi echipa de strategie a sportului românesc. Îmi scot pălăria în faţa acestei doamne şi îi mulţumesc!", a scris Novak pe Facebook.

Meciul Franţa - Elveţia, din optimile Euro-2020, se dispută de la ora 22.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.