Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, luni, că performanţele sportivilor români la Campionatul Mondial de nataţie juniori de la Lima nu sunt întâmplătoare, ci sunt rezultatul unei construcţii solide şi a muncii unei echipe incredibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nataţia românească a încheiat Mondialele pentru juniori de la Lima cu 8 medalii: 4 de aur, 2 de argint şi 2 de bronz. David Popovici şi Bianca Costea au mai adus câte un aur, Vlad Stancu a cucerit bronzul! Alături de ei, Patrick Sebastian Dinu, Rebecca Diaconescu, dar şi ceilalţi componenţi ai lotului naţional de juniori, sunt nume de care vom auzi foarte des în următorii ani! Ei toţi sunt dovada că performanţele tot mai strălucitoare din ultima vreme, în acest sport, nu sunt întâmplări, ci rezultatul unei construcţii solide, a muncii şi devotamentului unei echipe incredibile. Felicitări sportivilor, suntem mândri de voi! Felicitări antrenorilor care au făcut nataţia românească să renască! Felicitări federaţiei pentru un management de succes!", a scris ministrul pe Facebook.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.