Ministrul gabonez al Sporturilor, Alain-Claude Bilie By Nze, a anunţat, luni, că fostul internaţional Daniel Cousin a devenit unicul antrenor al naţionalei, după ce Pierre-Francois Aubameyang, tatăl lui Pierre-Emerick Aubameyang, a refuzat să fie coselecţioner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pierre Aubame a refuzat. Daniel Cousin îşi va asuma responsabilităţile. Mi se spune că nu are experienţă. Este adevărat, dar el are experienţă de fotbalist, de căpitan al naţionalei. Este un patriot, iubeşte Gabonul, iubeşte fotbalul gabonez”, a spus ministrul, potrivit presei din Gabon.

Săptămâna trecută, federaţia din Gabon a anunţat că Pierre-Francois Aubameyang şi Daniel Cousin vor fi coselecţioneri.

Pierre-Emerick Aubameyang a criticat dur federaţia din Gabon după acel anunţ. “Vă întrebaţi de ce am probleme cu voi? De ce nu voiam să vin la naţională? Iată încă o dovadă. Anunţaţi lumea întreagă că tatăl meu ar fi antrenorul echipei naţionale deşi nici măcar nu aveţi acordul lui. Preşedintele federaţiei l-a sunat pe tata şi nici măcar nu l-a preocupat starea sa de sănătate. Tata este bolnav în acest moment… Totul pentru a se grăbi şi a susţine o conferinţă de presă, în condiţiile în care tata i-a spus că îi va da răspunsul ziua următoare: negativ. Fără să-i lase o opţiune sau să necocieze de exemplu în privinţa stafului. În ziua în care federaţia nu va mai da dovadă de amatorism echipa naţională va putea să progreseze şi să aibă din nou rezultate coerente”, a scris fotbalistul pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.