Un diplomat a declarat, luni, că mijlocaşul sud-coreean Son Jun-ho, care a participat la ultima Cupă Mondială şi joacă la clubul chinez Shandong Taishan, se află în prezent în închisoare în nord-estul Chinei, fiind suspectat de corupţie, scrie lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia provine de la un diplomat coreean care preferă să rămână anonim. Oficialul a declarat că mijlocaşul Son Jun-ho, în vârstă de 31 de ani, care a jucat pentru Coreea de Sud la ultima Cupă Mondială, a fost reţinut şi încarcerat vineri în provincia Liaoning din nord-estul Chinei pentru că ar fi fost implicat într-un caz de corupţie.

Din 2021, jucătorul evolua la Shandong Taishan, un club din prima ligă chineză, situat în provincia Shandong, care este separată de provincia Liaoning de Marea Galbenă.

Consulul sud-coreean în China, cu sediul la Shenyang, a cerut să fie contactat cât mai curând posibil cu Son Jun-ho. La rândul său, Shandong Taishan nu a reacţionat încă la această informaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.