Mijlocaşul central defensiv Rareş Lazăr va evolua în sezonul 2021-22 la Politehnica Timişoara, sub formă de împrumut de la FC Rapid, a anunţat gruparea bănăţeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rareş Ştefănuţ Lazăr s-a născut pe 28 martie 1999, la Vaslui. A efectuat junioratul la FC Vaslui. A fost internaţional de juniori U16, U18 şi U19. La nivel de seniori a jucat pentru FC Vaslui (debutând în elită la o vârstă foarte fragedă, 15 ani şi o lună), CS Mioveni şi Rapid Bucureşti (Liga 2). În sezonul trecut a evoluat în 24 de partide din campania reuşită de promovare a giuleştenilor.

“Am ales Politehnica în primul rând pentru brand, pentru că am jucat la Rapid şi mă obişnuisem cu o presiune la fiecare meci din partea suporterilor, o presiune pozitivă, cu aşteptări foarte mari, cu foarte multe lucruri în jurul echipei. Aşteptările sunt destul de mari, lumea are interes mare, acum s-au deschis şi stadioanele, de abia aştept să joc. Poţi astfel să simţi meciurile mult mai bine şi îmi place foarte mult acel sentiment. Vreau mereu să joc la o echipă cu suporteri, o echipă mare!”, a declarat Rareş Lazăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.