FC Petrolul Ploieşti a anunţat că a ajuns la un acord cu mijlocaşul Eugeniu Cebotaru, cel care va evolua pentru „lupii galbeni” în următoarea stagiune competiţională Acesta vine de la Academica Clinceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 36 de ani, Cebotaru are la activ 149 de prezenţe şi 17 goluri marcate în Liga 1 din România, bifate în perioada 2006-2011, atunci când a evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, şi între 2019-2021, în tricoul Academicii Clinceni.

Cu 68 de apariţii în prima reprezentativă a Republicii Moldova, noul echipier al Petrolului a mai evoluat, de-a lungul carierei sale, în ţara natală, pentru Zimbrul Chişinău, grupare cu care a câştigat de două ori Cupa Moldovei (2003, 2004), şi în eşalonul secund din Rusia, la Spartak Nalchik şi Sibir Novosibirsk.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.