Mijlocaşul dreapta Denis Andrei Bujor, internaţional de juniori U19, a fost împrumutat de FC Argeş de la Farul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la Vaslui, Denis a început fotbalul la clubul SC Comstar Vaslui, iar în 2018 a fost transferat de academia celor de la Viitorul Constanţa (acum Farul Constanţa). În turul sezonului recent încheiat de Liga a 2-a a evoluat pentru Politehnica Iaşi.

La moldoveni, mijlocaşul a jucat în 13 din cele 16 etape disputate în prima parte a campionatului, acumulând un total de 496 de minute. De cinci ori a început meciurile de la Poli Iaşi ca titular, iar în opt rânduri a intrat pe parcurs, de pe banca de rezerve. În retur a mers la Unirea Slobozia, tot sub formă de împrumut. Pentru ialomiţeni a jucat 6 partide.

Denis Bujor face parte din lotul echipei naţionale de fotbal a României U19, cu care a mers la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023. Are în total 5 meciuri sub Tricolor.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.