Mijlocaşul croat Filip Mrzljak, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat, luni, un contract cu FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul jucător dinamovist s-a alăturat lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, prevăzut până în 4 iulie la Marbella.
Dinamo Zagreb, Radnik Sesvete, Lokomotiva Zagreb, Pandurii Tg. Jiu şi Astra Giurgiu sunt echipele la care a evoluat Filip Mrzljak în carieră.

30 de meciuri a jucat Mrzljak, sezonul trecut, la Astra Giurgiu, 26 în campionat şi 4 în Cupa României, marcând două goluri.

100 de partide, 7 goluri şi 6 pase decisive a adunat Mrzljak în Liga 1 la Pandurii Tg. Jiu şi Astra Giurgiu.

8 jocuri în tururile preliminare Europa League a disputat Mrzljak în carieră, două la Lokomotiva Zagreb, două la Pandurii Tg. Jiu şi patru la Astra Giurgiu.

40 de selecţii are Mrzljak la loturile naţionale de juniori ale Croaţiei: U21 (5), U20 (9), U19 (16), U18 (4), U17 (2) şi U15 (4).

26 de ani a împlinit Mrzljak, născut pe 16 aprilie 1993 la Zagreb.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.