Tenismenul rus Mihail Iujnîi, locul 105 ATP, a anunţat că se va retrage din activitatea sportivă în luna septembrie, după turneul de la Sankt Petersburg, informează tass.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iujnîi, în vârstă de 36 de ani, a făcut anunţul după ce l-a învins pe americanul Emil Reinberg, scor 6-2, 6-0, în primul tur la Atlanta.

“În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru atmosferă, este mereu o plăcere să joc aici. Aş vrea să spun că îmi voi încheia cariera. A venit momentul şi este foarte emoţionant. Voi juca la turneele următoare din SUA şi apoi la Sankt Petersburg. Va fi ultimul turneu al carierei mele”, a spus Mihail Iujnîi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Turneul de la Sankt Petersburg este programat în perioada 16-23 septembrie.

Iujnîi are în palmares zece trofee la simplu în circuitul ATP şi nouă la dublu. În plus, el a câştigat cu echipa Rusiei de două ori Cupa Davis, în 2002 şi 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.