Tehnicianul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu poate face la atât de puţin timp de când a preluat conducerea formaţiei bucureştene ca aceasta să aibă un joc perfect, dar şi-ar fi dorit să aibă o “reţetă” în acest scop. El consideră totuşi că lucrurile sunt “pe un drum bun”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi doresc asta (n.r. – spectacol) de la echipa mea, dar nu putem să arătăm, să fie o Steaua care să domine tot, să bată de la 2 sau 3-0 în sus. Nu ai cum într-o lună. Am încredere în băieţi. Nu cred că există un antrenor cu o baghetă magică. Mi-aş dori să am reţeta respectivă, dar nu o am. Mi-aş dori şi eu să bat cu 2 sau 3-0 şi să joc extraordinar, toată lumea să fie mulţumită. Vrem să avem un echilibru, nu vrem să facem înmormântare după un semieşec sau eşec şi nuntă după victorie. Nu se pot realiza lucrurile de la o zi la alta. Sunt jucători cu calitate foarte bună, lucrurile sunt pe un drum bun din punctul meu de vedere”, a spus Teja.

El a precizat că de când este antrenorul FCSB echipa a fost dezavantajată, nu avantajată de arbitri: “De când sunt eu nu ştiu dacă am fost avantajaţi de arbitri, din contra, am fost dezavantajaţi”.

În ceea ce priveşte partida cu Universitatea Craiova, Teja a declarat că va fi una special şi că este convins că suporterii vor fi prezenţi în număr mare la stadion. “Va veni foarte multă lume care ne va susţine. Am simţit la fiecare meci. Suporterii sunt lângă noi, sunt sigur că mâine vom avea şi noi un sprijin important din partea lor. Sunt sigur că dacă mâine vom câştiga îi vom mulţumi. Este un meci important, va fi un meci frumos. Sper să fie un spectacol şi să se termine cu bine pentru noi. Va fi un meci mai special, Universitatea Craiova e o echipă bună, o echipă puternică, se va bate la titlu. Sper să câştigăm noi. Craiova este o echipă care are continuitate şi pe banca tehnică şi ca lot. Au omogenitate în plus. Este o echipă puternică, dar nu ştiu dacă a arătat cel mai bine. Noi vrem să fim mai buni decât ei”, a menţionat tehnicianul.

FCSB va întâlni Universitatea Craiova, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 20.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.