Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri seară, că naţionala României ar fi putut obţine uşor victoria în meciul cu Georgia, însă crede că la amicalul cu Anglia echipa va fi mult mai concentrată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puteam să obţinem victoria uşor, am avut ocazii, a fost un gest al lui Tase (n.r. - Florin Tănase) ce ne-a dus la degringoladă. Georgia este o echipă periculoasă. Poate că şi băieţii au luat-o un pic mai uşor, din punct de vedere psihologic. Sunt dezamăgiri, dar mă gândesc doar la toamnă, acolo sunt răspunsurile reale. Accident cu Armenia, cu Georgia, trebuie să ne trezim, probabil că în Anglia vom fi mai conectaţi la joc, acolo ne va fi frică, aici nu ne-a fost. Au fost momente de joc bune, dar şi proaste, ne-au surprins cu viteza, cu agresivitatea, cu tehnica, trebuie să fim circumspecţi în continuare. Sunt meciuri amicale, dar şi ele fac partea din viaţa unei echipe. Momentele mari la români au fost victoriile din meciurile amicale. Aşteptăm să facem treaba asta. Nu cred că putem reproşa selecţia, au lipsit Man, Mihăilă. Mă dezamăgeşte rezultatul. dacă eram mai atenţi nu se întâmpla asta. Mirel trebuie să-i capaciteze să fie mult mai atenţi, mai concentraţi", a declarat Stoichiţă.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 2-1, de selecîţionata Georgiei, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Au marcat: Ivan ’78 / Mikautadze ’61, Aburjania ‘71

În minutul 42, Florin Tănase a fost eliminat pentru un fault la un adversar.

Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Kverkvelia, în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 65, Răzvan Marin a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Kverkvelia la Ivan.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.