Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Boloni despre preluarea primei reprezentative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt încă discuţii. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuţii cu Loţi. Vedem, mergem la Nisa, vine el la Bucureşti. Sunt discuţii cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla şi să vină la Bucureşti. Acum, nu este sigur. Depinde de răspunsul lui Loţi ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”, a spus Mihai Stoichiţă, la Digi Sport.

Mihai Stoichiţă a transmis că Ladislau Boloni, dacă va accepta, va avea un contract valabil două campanii.

”Loţi are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuţiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii”, a transmis Mihai Stoichiţă.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Oficialii FRF au mai discutat în acest sens cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu, Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.