Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, marţi, la Digi Sport, că Mihai Pintilii, care s-a accidentat la meciul cu Sepsi, are leziune fibrilară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pintilii are o leziune fibrilară, gradul unu spre gradul doi. Dacă vreţi, vă pot spune şi dimensiunile. Deci, trei săptămâni sau o minune!”, a spus Stoica.

Referitor la lupta pentru titlu, Mihai Stoica a precizat că liderul CFR Cluj are prima şansă şi că FCSB trebuie să învingă neapărat echipa lui Dan Petrescu, duminică, în play-off.

“CFR are prima şansă, noi depindem de noi. Nu ne convine egal, egalul e pentru CFR ca o victorie. Ni trebuie neapărat să câştigăm în Gruia. Sperăm să nu avem discuţii de arbitraj după meci, cum a spus Camora”, a mai afirmat el.

FCSB va întâlni CFR Cluj, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Înaintea acestei confruntări, clujenii au 37 de puncte şi FCSB 34.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.