Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a precizat, într-o postare pe Facebook, că gruparea bucureşteană nu a fost interesată de Andrei Burcă, de la FC Botoşani, deoarece are alţi jucători care acoperă poziţia pe care evoluează acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, presa sportivă a scris că Andrei Burcă a semnat cu CFR Cluj şi că era dorit şi de FCSB.

“Niciodată n-am divulgat ce se întâmplă în culise, dar - din respect pentru fotbaliştii noştri - mă văd silit s-o fac. Patronul FC Botoşani l-a sunat joi seara în jurul orei 19:30 pe Gigi Becali şi l-a întrebat dacă e interesat de Burcă. Gigi, după ce s-a consultat cu mine şi, separat, cu Bogdan Andone, l-a informat pe Valeriu Iftime că nu suntem interesaţi de acest fotbalist, nu pentru că n-ar fi un jucător valoros, ci pentru că Planic (unul dintre cei 4 căpitani ai FCSB), Filip (altul dintre cei 4 căpitani ai FCSB), Bălaşa (24 ani, cu prezenţe în echipa naţională în actuala ediţie de Nations League) şi Cristea (24 ani, care face parte din lotul echipei naţionale acum) ne acoperă poziţia respectivă. Deci n-aveam cum să fim refuzaţi din moment ce n-am înaintat vreo ofertă. Vacanţă plăcută şi numai bine”, a scris Mihai Stoica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.