Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a criticat, sâmbătă, printr-un mesaj postat pe Facebook, prestaţia arbitrului Iulian Călin la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bancu loveşte cu palma un adversar căzut, Călin nu vede sau se face că nu vede. Bancu nu e eliminat, nu primeşte nici măcar cartonaş galben. Ar fi fost al 4-lea, conform comentatorilor. Bancu va juca cu FCSB. Fedele face fault de galben, Călin nu vede sau se face că nu vede. Călin lasă jocul să continue şi Dumitriu ia al 2-lea galben, Sibiul rămâne în 10. Călin îşi desăvârşeşte opera. Bravo, Căline, încă o dată felicitări!”, a notat Stoica.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, arbitrat de Iulian Călin.

Gazdele au deschis scorul prin Blănaru, în minutul 7.

Pentru Universitatea Craiova a înscris Koljic, în minutul 45+2, dintr-un penalti acordat eronat pentru un fault al lui Tătar la Cicâldău.

În minutul 88, de la Hermannstadt a fost eliminat Dumitriu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.