Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a lăsat să se înţeleagă, într-o postare pe Facebook, că realizatorii de emisiuni TV sunt vinovaţi că Gigi Becali îi critică pe jucătorii antrenaţi de Bogdan Andone, deoarece îl sună pe patronul echipei după meciuri. Stoica afirmă că Becali spune ce gândeşte, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu criticile patronului suntem obişnuiţi. Deşi le-a transmis într-o conferinţă de presă realizatorilor de emisiuni să nu-l mai sune după meciuri pentru că nu vrea să-şi mai critice fotbaliştii, aceştia îl sună mereu, ştiind că răspunde şi se descarcă, spunând exact ceea ce gândeşte, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deţine", a declarat Stoica.

El consideră aberante criticile formulate de "persoane care bat câmpii" cu privire la "criza de formă" a lui Dennis Man. Acelaşi lucru l-a făcut şi Becali, joi seară, după meciul Alaşkert - FCSB, din Liga Europa: l-a criticat pe Man.

"Deranjant este însă că apar alte persoane care bat câmpii, făcând comentarii total nelalocul lor. Nu că n-ar fi făcut toată viaţa aşa ceva. Dennis Man este singurul fotbalist dintre cei care au jucat în vara asta pentru echipa naţională şi pentru selecţionata U21 care a evoluat în meciuri oficiale în sezonul care a început. Nedelcearu, Băluţă, Hagi şi Puşcaş au avut vacanţă, n-au jucat nicio secundă în meciuri oficiale, iar când Andrei Vlad, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman erau în vacanţă, Dennis era în cantonament cu echipa naţională. Marilor <specialişti> care discută de criza de formă a unui jucător de 20 ani, le-aş recomanda să analizeze câteva faze din iunie-iulie, perioadă în care unii dau autografe şi pun boomerang-uri pe instagram:

- Malta-Romania, gol Dennis Man;

- FCSB - Milsami, pasă magistrală de gol Dennis Man, gol Florin Tănase;

- FCSB - FC Hermannstadt, gol Dennis Man la prima atingere de balon;

- Alashkert - FCSB, pressing Dennis Man la portar, respingere greşită, gol Florin Tănase;

- Alashkert - FCSB, fault la Dennis Man, lovitură liberă Ionuţ Vînă, gol Iulian Cristea.

Adăugând faptul că Dennis a fost titular incontestabil în echipa anului 2019, România U21, calificată la Jocurile Olimpice, cred că avem un tablou complet despre un fotbalist de mare valoare şi despre un om de mare calitate. P.S. Mai devreme aţipise pe masa de masaj. Altă noapte pierdută. Dar nu cu vreo fetiţă. Cu colegii, în autocar, în avion şi iar în autocar. Am ajuns la 4 AM în cantonament. Şi nu e prima dată săptămâna asta", a susţinut Stoica.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat nemulţumit de modul în care echipa sa a jucat în prima repriză a meciului cu Alaşkert din Liga Europa.

"Dacă eşti fotbalist, joci ambele reprize la fel. Dacă nu, hai că ne distrăm, că suntem talentaţi, dar nu avem putere şi nu avem bărbăţie pe teren şi ne distrăm pe teren şi cine ştie ce se întâmplă. Asta nu se acceptă. Nu trebuie să-l remarcăm pe Vlad, trebuie să remarcăm prima repriză slabă. Nu am cum să-i laud, chiar dacă au câştigat cu 3-0, după ce au jucat cum au jucat prima repriză. Pe Man o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. O să-l sun pe taică-su, mâine, şi o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria de fotbalist. Trebuie să joci fotbal din prima secundă, foarte concentrat, să-ţi faci meseria, dacă vrei să fii fotbalist mare. Dacă vrei să ne distrăm cu echipe de 1.600 de locuri în tribună şi cu Armenia, atunci... Eu aştept primele 45, după aia poţi să faci ce vrei tu, aşa vreau eu. Marcheză două goluri şi după se distrează, plimbă adversarul, face posesie, distracţie dacă e, îl mai dă pe pe al treilea, al patrulea sau al cincilea. O echipă mare are 2-0 la pauză. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, dar Filip... Nu pot să uit faza aia. Eşti singur, nu te atacă nimeni şi tu dai mingea în corner. Şi era să luăm gol din cornerul ăla. Neapărat trebuie să luăm un fundaş stânga. Neapărat! Credeam în Filip, dar am văzut azi ce fundaş stânga poate să fie. Nu e postul lui, o să-l trecem la fundaşi centrali. Să vedem ce facem cu De Nooijer", a declarat Becali, la Digi Sport.

FCSB a învins, joi, la Erevan, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa armeană Alaşkert, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu câştigătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) şi FC Ordabasy Şimkent (Kazahstan), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. În meciul tur, din Cehia, scorul a fost egal, 1-1 (Komlicenko '45+2 / Mehanovici '21).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.