Mijlocaşul Mihai Roman, de la FC Botoşani, se va alătura, săptămâna viitoare, echipei FCSB, informează telekomsport.ro. Tehnicianul echipei botoşănene, Costel Enache, a declarat că nu îl surprinde această mutare şi că oferta era greu de refuzat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam de mult de transferul lui Roman la FCSB. Lucrurile nu se întâmplă chiar aşa ca un fulger. S-a discutat, au fost tatonări, am încercat să vedem dacă este oportună plecare lui. În general, după vorbele vechi româneşti, casa părintească nu se vinde, căpitanul nu se vinde. Am încercat să vedem care e realitatea. Aşa, o ofertă pentru Mihai Roman e greu să refuzăm. Îl înţelegem cu toţii. Iar clubul nostru produce de fiecare dată. Dacă ne uităm în spate, jucătorii noştri au plecat doar la echipe foarte bine cotate. Cobrea a venit la Iaşi, Buş la Astra, Moruţan la FCSB, Bordeianu la CFR Cluj. Asta ne dă încredere că s-a lucrat foarte bine”, a afirmat Costel Enache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.