Fotbalistul formaţiei FCSB, Mihai Roman, a declarat, joi seară, că dezamăgirea este foarte mare după ce nicio echipă din România nu s-a calificat în grupele Ligii Europa. El a precizat că Andrei Vlad este foarte tânăr şi trebuie să fie susţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este mare păcat, la pauză am avut jocul şi califcarea în mână, dar la acest nivel este suficient să faci o greşeală şi se vede lucrul acesta pe tabelă. Nu ne-a ajutat nici gazonul, am încercat, dar atât am putut. Nu trebuie să găsim acum un vinovat. Vlad este foarte tânăr şi trebuie să îl susţinem să treacă peste acest moment greu. Dacă nu se întâmpla acea greşeală cred că cei de la Viena nu prea au pus probleme la acest meci. E foarte mare dezamăgirea pentru întreaga echipă, pentru fotbalul românesc pentru că trecem printr-o perioadă grea. Credeam în această calificare”, a spus Roman.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1 (2-0), dar în tur a pierdut, scor 1-3. În minutul 90+1, Bălaşa a fost eliminat.

Golurile au fost marcate de Gnohere '12 şi Roman '45+2 pentru FCSB, respectiv Sonnleitner '63, pentru Rapid Viena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.