Mijlocaşul FCSB Mihai Pintilii, confruntat cu mai multe accidentări, şi-a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, retragerea din cariera de jucător, la vârsta de 35 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Decizia era luată de 3-4 luni. Acum trebuie să trec nişte etape, o iau de jos, mă voi înscrie la şcoala de antrenori, voi vedea ce va fi, poate voi rămâne delegat. Poate nu voi fi antrenor, dacă nu îmi place. Nu se mai pune problema să mai joc, important este să fiu sănătos, să mă pot antrena cu băieţii, să duc un ritm aproape de ei, asta este tot ce îmi doresc. Mi-a fost greu să iau această decizie, în primele 2-3 zile mă gândeam, mi-am anunţat soţia, ea nu şi nu, că mai pot, eu nu, nu mai pot, discuţii. I-am spus că gata şi aia a fost. A fost decizia mea şi sper să fie înţeleasă de toată lumea. Regretul carierei este că aş fi vrut să mai iau un titlu în ultimii trei ani, de când am revenit la Steaua. În rest, nu regret nimic. Am vorbit cu Rădoi în cantonament în Spania, aş fi fost onorat să fiu antrenat de idolul meu. A fost idolul meu şi a fost un exemplu pentru mine şi îi mulţumesc pentru el. I-am explicat care e situaţia, i-am mulţumit şi i-am urat succes. Nu stă naţionala în Pintilii", a declarat el. 

Jucătorii FCSB i-au făcut o supriză lui Pintilii, intrând peste conferinţa de presă, aplaudându-l şi oferindu-i un tricou inscripţionat cu mesajul "Mulţumim, căpitane".

Pintilii a mai evoluat la formaţiile Jiul Petroşani, Internaţional Curtea de Ageş, Pandurii Târgu Jiu, Steaua, Al-Hilal şi Hapoel Tel-Aviv.

El a jucat ultima oară la 22 septembrie, când a ieşit de pe teren accidentat după prima repriză a partidei FCSB - CFR Cluj, din etapa a X-a a Ligii I.

La echipa naţională, Pintilii a disputat 43 de meciuri şi a marcat un gol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.