Mihai Pintilii, care a condus FCSB la meciul cu FC Voluntari în locul antrenorului Anton Petrea suspendat, a declarat, luni seară, că nu se aştepta la asemenea scor (4-0) şi a subliniat că partida de săptămâna viitoare cu CFR Cluj este decisivă pentru titlul în Liga 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că meciul de săptâmâna viitoare va decide tot. În această seară am controlat partida, nu am avut emoţii. Săptămâna viitoare sunt trei puncte puse în joc, trebuie să le câştigăm şi vom vedea ce va fi.  Nu mă aşteptam la asemenea scor cu FC Voluntari, mă bucur că am început bine şi ne-am făcut meciul uşor. Va fi greu cu CFR, probabil se vor închide mult, dar mergem să câştigăm", a declarat Pintilii la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a IV-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor şi s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Golurile au fost marcate de Olaru '5, I. Stoica '26 şi Fl. Tănase '70, '78.

Săptămâna viitoare, FCSB joacă în deplasare cu CFR Cluj, în derbiul etapei a cincea.




 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.