Căpitanul naţionalei de rugby a României, Mihai Macovei, a declarat că indiferent de etapa în care se joacă, meciul cu Georgia este un derbi. “Stejarii” vor să le ofere fanilor un spectacol rugbistic la confruntarea contând pentru Rugby Europe Championship.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut o săptămână bună de antrenamente şi sper că acest lucru să se vadă sâmbătă, în meciul cu Georgia. Meciul România-Georgia este un derbi indiferent de etapa în care se joacă, ne-am duelat de la egal la egal, ne cunoaştem punctele forte, pe cele slabe, ne ştim între noi. Va fi o presiune foarte mare, mă gândesc că posibil un avantaj de a-l juca în ultima etapă ar fi fost acela că până atunci tu deja ai încă patru meciuri disputate, relaţiile de joc se leagă altfel, ne simţim mai bine pe teren. Suntem pregătiţi pentru acest meci, dorim să facem un joc bun, trebuie să fim concentraţi, să ne apărăm foarte bine şi să punem puncte pe tabela de câte ori avem ocazia, trebuie să fim eficienţi”, a spus Macovei, potrivit frr.ro.

El a precizat că speră să vină multă lume la meciul de sâmbătă, de la Cluj-Napoca. “Sper din tot sufletul să vină lumea la stadion, pentru că la ultimele meciuri jucate acolo am rămas dezamăgit, pentru că a venit puţină lume, probabil din cauza vremii, probabil din cauza unor alte evenimente sportive la care şi-au dorit să meargă. Sper că de această dată, pentru că este un derbi şi cel mai important meci pentru noi în 6 Naţiuni B, să vină lumea, să ne susţină. Ce pot să le spunem suporterilor  este că dorim să le oferim un spectacol rugbistic şi le promitem că vom da totul pe teren”, a adăugat sportivul.

Naţionala de rugby a României va debuta sâmbătă, 9 februarie, în sezonul 2019 al Rugby Europe Championship, în meciul împotriva Georgiei. Partida va avea loc pe Cluj Arena, de la ora 14.00, iar intrarea este liberă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.