Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, sâmbătă seară, că îţi asumă cele 28 de pncte câştigate de Rapid, după 17 etape în Liga I. La rândul său, Alexandru Pelici, antrenor la CS Mioveni, consideră că echipa sa a avut creşiteri în joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut creşteri în joc, e impourant să o ţinem tot ăşa. Nu am cheltuit pveri pe fotbaliţşi, Sperăm să fim la fel şi la vară. Cred că meritam victoria, nu l-am supărat nici pe Miţă al meu (N.r. - copilul lui Pelici) işi nici pe Miţă de la Rapd", a spus Pelici.

La rândul său, Mihai Iosif a afirmat: " Am făcut  o repriză slabă, a doua ne-am revenit, probabil sunrem obosiţiti.  Îmi asum cele 28 de puncte, dar şi greşelile".

Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 42 de puncte, urmată în top 3 de FCSB – 34 de puncte şi de Universitatea Craiova – 28 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 28 de puncte, iar CS Mioveni este pe 12, cu 17 puncte.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.