Antrenorul FC Rapid, Mihai Iosif, a declarat, după remiza, scor 0-0, cu FC Voluntari, că nu a fost inspirat cu privire la schimbările făcute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci disputat pe un teren mult sub nivelul Ligii I, un teren foarte, foarte prost. Am avut o repriză, prima, foarte, foarte bună, cred că am stat foarte bine în teren, dar din nou nu a intrat mingea în poartă. Au avut şi ei în repriza a doua vreo două şanse, cam ăsta cred că a fost meciul. Dacă data trecută am spus că mi-au ieşit schimbările, astăzi nu mi-au ieşit. Nu au ieşit, ce să-mi reproşez? Sunt jucători care trebuie să facă diferenţa, să aducă un plus. E vorba de inspiraţie, câteodată eşti inspirat, cum am fost cu UTA, azi nu am fost. (n.r. - despre schimbarea lui Ioniţă, introdus la pauză) Cred că nu este refăcut complet fizic şi nu am vrut să riscăm o recidivă, o nouă ruptură, pentru că nu a intrat aşa cum mi-am dorit, cred că încă mai are o teamă din cauza accidentării. Avem numai egaluri, din păcate, zici că jucăm în anii 90 în campionatul italian. Avem şanse matematice şi vom lupta până la capăt (n.r. - pentru a accede în play-off), asta e clar. Şi avem şanse reale chiar. Cât ele există, noi vom da totul pe teren. Şi anul trecut am avut şanse, mai mici, şi am reuşit, cu siguranţă vom da totul pentru a realiza obiectivul nostru, al vestiarului. Atât eu, cât şi colegii mei am făcut lucruri măreţe la Rapid, gândiţi-vă că suntem o nou-promoivată şi poate nu suntem la nivelul pe care ni-l dorim", a declarat Iosif, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FC Voluntari şi FC Rapid au remizat, marţi, scor 0-0, pe terenul primei echipe, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Giuleştenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, patru remize şi două înfrâgeri.

Clasament: 1. CFR Cluj - 61 de puncte, FCSB - 52, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 36, Farul - 35, Rapid - 35, FC Argeş - 34.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.