Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră la o victorie în meciul cu UTA Arad, din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, obiectivul vestiarului fiind acela de a ajunge în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"UTA este o echipă bună, lângă noi în clasament.. Sperăm să ne bucurăm de cele trei puncte. Cred că vor juca la victorie, dar ne interesează ce jucăm noi. Noi toţi credem că putem mai mult, obiectivul clubului rămâne acelaşi, salvarea de la retrogradare, dar obiectivul nostru special este intrarea în play-off. Nu am făcut un meci rău la Craiova, dar nu am înscris. FCSB - Dinamo mereu va fi un derbi, aceste meciuri interbucureştene mereu vor fi derbiuri. Noi luăm fiecare meci în parte, ne dorim victoria în toate", a declarat Iosif.

La rândul său, mijlocaşul Alexandru Albu, care a jucat şi la arădeni, a afirmat că Rapid trebuie să trateze fiecare meci ca o finală. "UTA este o echipă solidă, sunt sigur că vin practic pentru o ultimă şansă pentru locurile de play-off. Noi suntem încă în cărţi, noi trebuie să punem în practică ce am învăţat în săptămâna asta. Avem un avantaj cumva că jucăm pe Arena Naţională şi sperăm să fie cât mai mulţi suporteri, dar voiam să jucăm acasă. Să îmi trimită ce vor ei cadou, aşa m-a învăţat mama, să primesc orice cadou. Dacă stau cu fetiţa, nu ştiu dacă mă uit la Dinamo - FCSB. Mă interesează doar echipa mea. Trebuie să luăm meci cu meci, să le tratăm ca pe nişte finale şi încet-încet obiectivul îl vom îndeplini", a spus Albu.

Rapid joacă, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu UTA Arad, în etapa a XXIII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

În clasament, Rapid este pe locul 7, cu 32 de puncte, iar UTA pe 9, cu 27 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.